Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، بهرام عین‌اللهی روز یکشنبه در همایش مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور در مرکز همایش‌های بیمارستان شهید رجایی تهران با اشاره به پیشرفت دنیای فناوری اطلاعات و حوزه نرم افزارهای هوشمند در جهان تاکیدکرد: در حالی که دنیا در جهش نرم‌افزاری به سر می‌برد و به صورت لحظه‌ای ابزار و تکنیک‌های نوظهوری در این حوزه به بازار می‌آید، دانشگاه‌های ما باید از تمام ظرفیت‌های فناورانه خود استفاده و آنها را به روزرسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه توسعه حوزه فناوری اطلاعات و هوشمندسازی، بهره‌وری نظام سلامت را در ارائه خدمت به مردم افزایش می‌دهد، افزود: مگارایانه‌ها و هوش‌ مصنوعی امروز در دنیا پیشرفت‌های گسترده‌ای داشته‌ و ما باید در این حوزه صاحب ابتکار و نوآوری باشیم تا خدمات نظام سلامت با حداکثر سرعت و با الگوی دسترسی عادلانه هوشمند به مردم ارائه شود.

آنارشیسم اطلاعاتی ممنوع

وزیر بهداشت تصریح کرد: حرکت‌ها در حوزه فناوری اطلاعات باید یکپارچه و هم‌افزا باشد و همه به ویژه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در هماهنگی کامل با وزارت بهداشت یک رویکرد منسجم را اتخاذ کنند. به عبارتی باید به سمت برقراری یک نظام یکپارچه اطلاعات در کشور حرکت کنیم؛ بنابراین آنارشیسم اطلاعات باید پایان یابد و همگونی و هماهنگی بر عرصه فناوری اطلاعات حاکم شود.

عین‌اللهی به نقش فناوری اطلاعات در حوزه نظارت و ارزیابی اشاره کرد و گفت: به راحتی می‌توان با نرم افزارهای پیشرفته، نظارت و ارزیابی را هوشمند کرد. 

نسخه‌نویسی الکترونیک، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری

وی با اشاره به تحقق برنامه نسخه‌نویسی الکترونیک، گفت: نسخه‌نویسی الکترونیکی نشان داد که می‌توان هزینه‌ها را کاهش و بهره‌وری را افزایش داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ضرورت هوشمندسازی درمان تاکیدکرد و اظهارداشت: باید در بحث هوشمندسازی سیستم‌ها در بخش درمان، اهتمام ویژه صورت گیرد؛ چراکه هوشمندسازی از بروز بسیاری از خطاهای پزشکی نیز جلوگیری می‌کند.

عین‌اللهی همچنین پیشنهاد کرد با توجه به گستردگی و حجم کاربرد فناوری اطلاعات در  نظام سلامت، برای حمایت از طرح‌های خوب در این زمینه، ‌یک جشنواره سالانه همانند جشنواره‌های فارابی، خوارزمی و رازی برگزار شود و از پژوهش‌ها، طرح‌ها و برنامه‌های برتر حوزه فناوری اطلاعات، قدردانی به عمل آید.‌

محرومیت ایران از دارو تجهیزات

وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به سالگرد حمله جنایتکارانه ناوگان متجاوز آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز آبهای خلیج فارس، اظهارداشت: مدعیان دروغین حقوق بشر، بزرگترین فجایع تاریخی را رقم زده و نشان دادند که به کودکان و زنان بی گناه هم رحم نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه حقوق بشر آمریکایی دروغی بیش نیست، خاطرنشان کرد: ایران نیز همانند دیگر کشورهای دنیا دو سال و چند ماه با کرونا دست و پنجه نرم کرد و آنهایی که ادعای حقوق بشر دارند، ملت ایران را در این شرایط از دارو و تجهیزات محروم کردند. آنها می‌گفتند دارو و تجهیزات تحریم نیست؛ اما بانکی وجود نداشت که ما دارو و تجهیزات را به واسطه آن خریداری و از طریق آن پول پرداخت کنیم.

باید به سمت یکپارچه‌سازی سامانه‌های سلامت حرکت کنیم

بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت نیز در این نشست با اشاره به فراوانی سامانه‌ها در حوزه سلامت و ضمن تاکید بر ضرورت یکپارچه‌سازی این سامانه‌ها، از مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواست که به سمت اشتراک اطلاعات حرکت کنند.

وی اظهار داشت: نقش فناوری اطلاعات در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های مدیریتی، هر روز پررنگ‌تر و مهم‌تر می‌شود و معتقدم که نقش و اثرگذاری این حوزه در بهبود روندها قابل کتمان نیست. برای موفقیت و مقابله با چالش‌ها باید بیشتر به فناوری اطلاعات توجه کرد تا این حوزه نقش اصلی خود را در وزارت بهداشت ایفا کند. برای رشد و تقویت فناوری اطلاعات در وزارت بهداشت، معاونت توسعه پشتیبانی های لازم را می کند. از سوی دیگر، امنیت اطلاعات سلامت جامعه، بسیار مهم است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه دوران کرونا و مدیریت این بیماری یک اتفاق بزرگ در مدیریت سلامت بود، گفت: امروز جامعه به این باور رسیده که سلامت یک حوزه عمیق، مهم و پررنگ برای کشور و جامعه و حتی در استراتژی‌های کلان کشور است. نیروهای حوزه سلامت، همچنان دستاوردهای مقابله با کرونا را برای خود حفظ می‌کنند که کار تیمی، یکی از مهمترین این دستاوردها و در راستای آرامش زندگی مردم بوده است.

برچسب‌ها بهرام عین اللهی فناوری اطلاعات طرح نسخه الکترونیکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهرام عین اللهی فناوری اطلاعات طرح نسخه الکترونیکی بهرام عین اللهی فناوری اطلاعات طرح نسخه الکترونیکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسخه نویسی الکترونیک فناوری اطلاعات وزارت بهداشت وزیر بهداشت دانشگاه ها عین اللهی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۷۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند